-
Priprema10 min
-
Kuhanje6 h
-
Broj osoba10
Tanko izrezani pastrami je idelan za pravljenje sendviča.
Sastojci
Koraci
Pećnicu zagrijati na 100°C.
Dodati sve začine u manju posudu i izmiješati.
Veći komad aluminijske folije pouljiti, na nju staviti meso i posuti ga začinima sa svih strana. Zamotati folijom. Zatim zamotati još u dva sloja aluminijske folije, a potom staviti na pleh.
Ubaciti u pećnicu i peći 6 sati.
Nakon 6 sati skinuti foliju i poželji još malo zapeći na većoj temperaturi.
Da bi se meso moglo lijepo izrezati, najbolje je da odstoji najmanje pola sata, a pomogućnosti i duže.
Domaći pastrami
Sastojci
Follow The Directions
Pećnicu zagrijati na 100°C.
Dodati sve začine u manju posudu i izmiješati.
Veći komad aluminijske folije pouljiti, na nju staviti meso i posuti ga začinima sa svih strana. Zamotati folijom. Zatim zamotati još u dva sloja aluminijske folije, a potom staviti na pleh.
Ubaciti u pećnicu i peći 6 sati.
Nakon 6 sati skinuti foliju i poželji još malo zapeći na većoj temperaturi.
Da bi se meso moglo lijepo izrezati, najbolje je da odstoji najmanje pola sata, a pomogućnosti i duže.